De laatste puntjes op de i - Reisverslag uit Lelystad, Nederland van Melinda Gooyer - WaarBenJij.nu De laatste puntjes op de i - Reisverslag uit Lelystad, Nederland van Melinda Gooyer - WaarBenJij.nu

De laatste puntjes op de i

Door: Melinda

Blijf op de hoogte en volg Melinda

23 Februari 2012 | Nederland, Lelystad

Lieve allemaal,
Nog maar 3 dagen te gaan en dan begint het grote avontuur toch echt! De laatste paar dagen heb ik mijn koffer al 5 keer ingepakt en weer uitgepakt. Het wilde maar niet passen. Het is nu eindelijk gelukt om dat ding dicht te krijgen. Ik moest er wel even bovenop gaan zitten, maar het is dus inmiddels gelukt. Ik heb genoeg kleding aangeschaft voor mijn stage. Ik had natuurlijk nog niet zoveel kleding, dus dat was hard nodig.

Inmiddels heb ik ook te horen gekregen dat ik stage ga lopen in groep 4. Dat is even omschakelen na een half jaar een hele leuke groep 8 te hebben gehad. Ik heb erg benieuwd hoe de kinderen daar les krijgen. Hier ga ik ook veel kennis mee maken, want ik mag 2 van de 4 dagen alleen voor de klas staan. Dst

Vandaag en morgeen volg ik nog de laatste colleges op de PABO en gaan we ook afscheid nemen van elkaar in de klas. Zaterdag hebben mijn ouders nog een feestje georganiseerd, waardoor ik nog even afscheid kan nemen van een aantal mensen. Daarna is het dan toch echt zover. Ik ga afscheid nemen van iedereen en dan ga ik genieten van de mooie periode die mij te wachten staat.

Mijn volgende blog zal zijn over de start van mijn avontuur en komt vanaf Sint Maarten.

Liefs, Melinda

• 23 Februari 2012 - 10:54

Laura Iwema:

Het gaat super worden!! Ik heb er zin in !

PS) Mocht jij niet op de 23 kilo komen.. Mag er dan wat van mij in je koffer??

• 25 Februari 2012 - 18:39

Ria:

Goede vlucht gewenst!

• 25 Februari 2012 - 19:14

Mamma:

Heel veel plezier lieverd, ik ga je missen, maar ik weet zeker dat je het erg naar je zin zult hebben en heel veel zult leren.
    Dikke kus en knuffel.

• 25 Februari 2012 - 19:58

Bert En Ina:

Hoi Melinda.

Een goede reis naar het warme land en geniet ervan .

• 25 Februari 2012 - 22:16

Els:

Een goede reis en héél veel plezier

• 25 Februari 2012 - 23:08

Regina:

Goede reis,en ik ga alles van je lezen,en houd je moeder wel ff in de gaten hoor!! dikke kus

• 26 Februari 2012 - 16:38

Ab&jo:

Wetende dat je veilig bent geland,wensen we je nogmaals veel plezier en succes en hopen dat je veel foto's, informatie met ons wil delen. Dikke kus van ons

• 26 Februari 2012 - 19:19

Ton Kloek:

Dag Juf

Blij dat je weer op aarde bent, doe je winterkleren maar uit, en als je de achterstallige slaap hebt ingehaald, kun je het eiland verkennen.

En Melindalief, laat de jongens daar met rust.

Dikke Knuf
    Opa