Alweer 4 weken in het paradijs! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melinda Gooyer - WaarBenJij.nu Alweer 4 weken in het paradijs! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melinda Gooyer - WaarBenJij.nu

Alweer 4 weken in het paradijs!

Door: Melinda

Blijf op de hoogte en volg Melinda

25 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,
Ja ja, vandaag alweer 4 weken in het paradijs. Wat gaat de tijd toch snel. Zoals gewoonlijk in het weekend begin ik even bij gisteravond. We zijn naar de soggy dollar bar geweest waar een sensation white party was. Eerst hebben we de kledingla van Laura geplunderd en vervolgens netjes in het wit op weg gegaan. Toen we binnen kwamen was het nog redelijk gister, maar al snel was de dansvloer vol. Inmiddels hebben we behoorlijk wat Nederlanders leren kennen, dus even een praatje met de één dan weer een praatje met de ander. Zo is de avond zo vol! De tijd ging echt super snel en voor we het wisten was het alweer een uur of 4. Laura heeft ons daarna als bob netjes naar huis gebracht. Bij thuiskomst snel naar bed!

Vanmorgen werd ik heel fijn om half 8 wakker en ik kon niet meer slapen. Dus maar even de laptop aan en een mailtje beantwoorden. Dit werd me niet echt in dank afgenomen door mijn kamergenootjes, sorry! Voor mij was het ook nog vroeg. Rond 9 uur werden de dames ook wakker en zijn we gaan skypen. Daarna eten, omkleden en boodschappen doen.

Toen was het tijd om naar het strand te gaan. Vandaag maar weer eens naar Simpson bay geweest. We hebben eerst op het strand gelegen, daarna even rust van de zon en hebben we wat gegeten en gedronken bij de strandbar. Voor Bianca Jus d’orange en voor Laura en mij cola. Daarnaast hadden we bitterballen, stokbroodjes met geitenkaas en stokbroodjes met tomaat en ui. Was erg lekker! Daarna konden we er weer tegenaan en zijn we terug de zon in gegaan. Toen hebben we nog lekker een tijdje liggen bakken. We moeten natuurlijk aan ons kleurtje blijven werken!

Daarna was het de beurt aan Bianca om te koken. Volgens haar waren de aardappeltjes snot, maar Laura en ik vonden het erg lekker. Ze onderschat haar kookkunsten een beetje, want we hebben heerlijk gegeten! Daarna was het tijd voor de afwas en ze heeft ons vanavond weer bespaard. Heel fijn, Bianc.

Morgen is het over met de rust. Dan komen de jongens over. Vanaf morgen wordt het dus stage en dan non-stop strand en andere uitjes. Heel vervelend! Vanaf morgen heb ik dan weer heel veel meer kleren en andere spulletjes uit Nederland. Het wordt vast helemaal top. Vandaag is het ook nog maar 3 weken tot pappa komt!

Morgen hebben we nog een heel druk programma ook. ’s Ochtends gaan we eerst naar stage voor de weekopening. Daarna hebben we een afspraak bij de Willem-Alexander school voor een bezoek aan het speciaal onderwijs. Ja, wij doen ook echt nog wel dingen voor school! Daarna terug naar stage. Daar gaan we ook weer op tijd weg om vervolgens naar het vliegveld te rijden. Alles gaat uiteraard wel op het Caribische tempo. We hebben de tijd!

Tot morgen.
Liefs,
Melinda xx

• 26 Maart 2012 - 05:17

Thea:

lieve melinda
    leuk weekend gehad lees ik mooi!
    en nog even naar school vandaag en dan komt je lievie!!!

knuffel hem niet meteen helemaal dood.dag lieverd veeeel plezier met dennis en de groetjes van ons en een knuf

• 26 Maart 2012 - 05:54

Ab&jo:

Melinda

Afgeleverd en eindelijk rust ,volgens mij hebben ze vooor 2 maanden etenswaren en andere zaken bij hun.
    Leuke verrassing je vader was er ook nog om afscheid van de jongens te nemen.
    Je weekend was dus weer top,en dat JIJ zo lang wakker kan blijven is helemaal nieuw voor ons.
    Geniet er samen van en succes deze week.

Groetjes

• 26 Maart 2012 - 08:07

Mamma:

Aan mijn lieve feestbeest.
    Nou lekker weekend gehad, het wordt nog wat met jou, nog even en dan kunnen we jou ook uit de kroeg trekken. Ik vind het leuk dat je je zo goed vermaakt en veel nieuwe kennissen opdoet.
    Vanaf vanavond krijg je je eigen feestbeest en kunnen jullie samen twee weken plezier maken, en de party's afgaan lopen. Lekker genieten van het mooie weer en van elkaar.
    Zet je maar schrap want ik denk dat hij je helemaal dood gaat knuffelen, want hij heeft je erg gemist. Veel plezier saampies en met de groep.
    Ik lees wel weer wat er allemaal gebeuren gaat.
    Dikke kus Mamma.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 26 Maart 2012 - 10:12

Els:

Inderdaad alweer 4 weken in het paradijs. En je verveelt je geen moment zo te lezen. Sterker nog, je komt gewoon tijd te kort.

Leuk dat Dennis vandaag komt. Kan je hem alle mooie plekjes van het eiland laten zien en er samen ervan genieten.

Veel plezier

• 26 Maart 2012 - 13:20

Ton Kloek:

Dag MelinLief,

Even afgewacht tot de "plane" naar St.Maarten was gelanceerd, hij lag goed op koers, dus het gaat lukken. Nu gemerkt, dat Dennis niet alleen komt, zo hoor je nog eens wat. Via mamma, nog wat geld laten overmaken, kunnen jullie met z'n allen uit eten.

Het is hier nog steeds lente, ik vertrouw het niks, misschien is de aarde een beetje uit haar baan, een pietsie dichter bij de zon, nou ja als je doorgaat met bruinbakken, kun je wel eens zwart worden en hebben we een onherkenbaar kind in de familie, maar hopen dat het er nog af gaat, maar dan zal Spanje wel weer op het programma staan, en kom je daar in ieder geval voorgekleurd aan.

Je zou haast vergeten waarom je op St.Maarten bent, neem het werktempo maar niet over, hier gaat alles een versnelling hoger, alle medailles hebben een keerzijde, maar dat merk je snel genoeg.

Hoop dat je een fijne tijd hebt met Dennis, altijd anders, niet meer helemaal eigen baas, maar ja dat gaat zo met dat manvolk willen altijd inspraak.

Veel liefs naar je paradijsje,
    Opa

• 26 Maart 2012 - 15:04

Yvonne Bauer:

Hallo Melinda,

Wat gaat het inderdaad hard, jullie zijn al weer 4 weken weg. Gelukkig is er Skype, waardoor we jullie wat minder missen.

Ben blij dat Bianca tegenwoordig op de hoeveelheid afwas let.

Vandaag komen jullie vriendjes, dus heel veel plezier met elkaar.

Liefs, Yvonne

• 26 Maart 2012 - 18:41

Rowena:

Hey Melin,

Fijn dat je het zo naar je zin hebt, ik had door het lezen gewoon niet door dat er al weer 4 weken voorbij zijn.

Geniet lekker van de tijd met Dennis, hopelijk hou je nog wel tijd over om ons van leesvoer te voorzien!

groetjes Rowena ook namens Carlo en de kids

• 26 Maart 2012 - 21:00

Pappa:

Hoi Melinda, ja Dennis vamorgen nog uitgezwaaid en gevolgd op internet. Met er zo mee bezig zijn voelt het nog sneller naderen...en ik heb me er een zin in..!! Er komt een extra koffer met kleren voor jou aan...zal ook wat etenswaren meenemen ;-) Hoop dat jullie het heel gezellig zullen hebben! xxx Pap

• 27 Maart 2012 - 11:07

Ingrid:

Hey Melinda,

Gelukkig zijn de jongens goed aangekomen en gelijk missen wij een verslag van je :).

Wij wensen jullie heel veel plezier samen.

X Ingrid

• 27 Maart 2012 - 11:31

Ton Kloek:

Even kijken wie Ingrid is,

Nou Bianca's moeder, zo is ut, maar ja het is ze vergeven, al vier weken zonder hun a.s wederhelften is naruurlijk niet niks.

Morgen krijgen we een zaterdag-telegraaf,

Nou Melin, als je uitgeknuffeld bent, probeer nog eens wat

Doeiiii