Strand, strand en uhh strand!
Door: Melinda
Blijf op de hoogte en volg Melinda
01 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Lieve allemaal,
Alweer zoveel reacties op mijn reisverslag en nog veel meer op facebook. Vandaag heb ik in totaal over de 100 reacties gekregen op mijn status en de foto's die ik heb geplaatst. Super lief allemaal!
Vandaag was lekker een lui dagje met van alles. Niet heel veel bijzonders. Maar voor mijn trouwe fans toch maar even een update. Vandaag begon de dag om 8 uur. Het hulpje van Frances zou komen en de hor in onze kamer maken. We hadden geen wekker gezet, maar ach je weet hoe dat gaat toch? Maar ja.. we zijn er nog niet helemaal aan gewend, maar hij was er pas om 10 uur. Geen verrassing, maar even niet aan gedacht. Toch maar even zorgen dat we tenminste wel aangekleed zijn als Loxly langs komt. Frances zegt bij alles wat er gedaan moet worden: "dat vraag ik wel even aan Loxly". Ook wij gebruiken het nu. O dat doet Loxly wel even!
We waren al snel klaar om boodschappen te gaan doen. In de winkel hebben we yoghurt gehaald voor het ontbijt en wat laatste dingetjes voor het avondeten. Bij de kassa waren onze vrienden van de winkel al onze boodschappen aan het inpakken. Wauw, wat een service. Het is een gewoonte hier, want dit wordt elke keer gedaan en bij iedereen.
Hierna zijn we even naar het reisbureau geweest om wat informatie in te winnen voor de vliegreis naar Curacao. We hebben namelijk een ticket naar huis vanaf Curacao. Daar moesten we alleen nog wel komen. We waren helemaal klaar om de reis te reserveren en toen kwamen wij erachter dat alleen Laura zich goed voorbereid had. Zij was de enige die haar paspoort bij zich had. Goed gedaan, Lau! Later zijn we teruggegaan en hebben het ticket geboekt. Op donderdag 3 mei vliegen wij naar Curacao, waar wij nog van 2 weken vakantie mogen genieten. In eerste instantie was het ook nog de bedoeling om naar de andere abc eilanden te gaan (Aruba en Bonaire), maar dit wordt wel een heel duur grapje. We zijn er nog niet uit of we 1 van de eilanden nog gaan bezoeken. Dat is dus in ieder geval wel allemaal geregeld!
's Middags hebben we weer een bezoekje aan het strand gebracht. We waren er al rond half 2. Dan heb je lekker wat aan je dag. De zon brandde vandaag voor het eert echt heel goed. We waren weer bij Simpson Bay en hier kan je heerlijk zwemmen. Dit hebben wij vandaag dan ook echt wel gedaan. Ik begin al weer lekker bij te kleuren en dat is een heel goed teken!
Na het strand nog even een vers stokbroodje halen. Deze zaten nog in de oven, dus moesten we even wachten. Ondertussen hebben wij een stukje door de winkel gelopen en hierbij ontdekte wij de meest ranzige dingen. Ik weet neit wat de mensen hier lekker vinden aan vlees, maar dat gaat een beetje anders dan in Nederland. Enkele voorbeelden:
- De nek van een kalkoen
- Herten hart
- Kippen poten (maar dan ook echt de pootjes, heel erg dun!)
En zo zijn er nog veel meer ranzige dingen! Niet echt smakelijk dus.
Vanavond hebben we heerlijk gegeten. Bedankt Laura!
Morgen weer een nieuwe dag. Dan gaat ook de Heineken Regatta beginnen, ik ben benieuwd!
Liefs, Melinda xxx
- De nek van een kalkoen
- Herten hart
- Kippen poten (maar dan ook echt de pootjes, heel erg dun!)
En zo zijn er nog veel meer ranzige dingen! Niet echt smakelijk dus.
Vanavond hebben we heerlijk gegeten. Bedankt Laura!
Liefs, Melinda xxx
02 Maart 2012 - 03:14
Ton Kloek:
Zo, nu ben ik de eerste in je reactie lijst, domweg omdat Nederland nog slaapt, maar ik heb nacht-mail-dienst met Australië en wacht op antwoord.
St.Maarten niet genoeg, ook nog de ABC-eilanden, en daar heb je een paspoort voor nodig? Ze zijn wel op zichzelf tegenwoordig, maar krijgen nog steeds onze belasting-centen om dat te zijn, nou ja, gaat boven m'n pet.
Melin, hebben ze buiten magere kippepoten en kalkoennekken ook nog spinnen en torren voor tussendoortje, lijkt me heerlijk(brrrr).
M'n e-mail belletje gaat, veel plezier verder, lekker bruin worden dan heb je straks in Holland een goede start.
Liefs
Opa -
02 Maart 2012 - 05:45
Ab&jo:
Duidelijk een gevalletje van wat de boer niet kent dat vreet die niet,waarom zou je het niet proberen :))
En het wordt nu toch wel erg saai hoor al die strandbezoeken(grrr).Maar geniet er nog maar ff van het is zo voor jullie ook maandag dan is het over met de pret. Fijne stranddag toegewenst. Groetjes Ab -
02 Maart 2012 - 07:07
Bert:
hey Melinda,
Wat een rot leven heb je toch daar he ?? Van ellende moet maar naar het reisbureau om tickets te regelen
En dan ook nog een klusjes man !!!
Tegen de tijd dat je naar Curacao gaat moet je mij maar even helpen herinneren je wat tips te geven ik ben tenslotte een "ervaren"wereldreiziger
die al 2x in Curacao is geweest. Mooi eiland maar je bent er zo klaar alleen met duiken/snorkelen kun je jezelf goed vermaken en dan natuurlijk strand strand strand strand strand strand strand strand strand strand strand strand strand strand strand
maar ja daar houd jij niet van he ??? pffffff nou meiske geniet ze maar weer en tot een volgend verslag waar ik alweer naar uitkijk knuffel van Oompje B -
02 Maart 2012 - 07:32
Thea:
lekker!!strand!!geniet er nog maar van.
Je zal het straks druk genoeg krijgen met de kids.
groetjes -
02 Maart 2012 - 09:26
Pappa:
Je kunt toch wel zo'n kippepootje proberen??? wie weet is dat lekkerder dan shoarma of Döner.....? ;-)
Ik kijk met plezier naar de foto's en vind het nog een beetje onwerkelijk dat ik daar ook over een dag of 40 loop. Veel plezier en tot later op Skype XXX -
02 Maart 2012 - 14:42
Oma:
hay Mel,ik geniet van je verslagen het is bijna net of ik er bij ben,nou ja bijna.....ik ben nooit een boeken lezer geweest maar zou het haast worden,dan wel van jou hand !!!!! meis ga verder met genieten,groetjes aan de meisjes ... liefs en dikke knuff .van mij!!!!
02 Maart 2012 - 16:35
John Goossen:
Geweldig daar, lijkt me wel wat.
Vooral dat eten...
Groetjes. -
02 Maart 2012 - 19:08
Astrid (mamma):
Misschien krijg je wel hele dunne benen van die kippenpootjes.
Neem je Loxly mee naar Nederland, altijd makkelijk zo'n klusjesman. Is ie een beetje leuk??
Niet te bruin worden he!!!
Mijn collega Danielle en haar man Harold hebben een zoon gekregen en hij heet Boris, stoere naam he !!
Stefan is naar Disco zwemmen, waren we helemaal vergeten, dus ik moest met een snelle vaart Mark ophalen en de jongens wegbrengen.
Nou ik ga nu goede tijden kijken, dus de groetjes en tot schrijfs of op skype.