Time flies when you having fun - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melinda Gooyer - WaarBenJij.nu Time flies when you having fun - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Melinda Gooyer - WaarBenJij.nu

Time flies when you having fun

Door: Melinda

Blijf op de hoogte en volg Melinda

25 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,
Mijn verhaal begint vandaag weer bij gisteren. Eerst zijn we met Tessa en Serena en hun buurman naar een restaurant geweest. Niet om te eten, maar om naar een voorstelling te kijken. Dit was een voorstelling met drag queens. Dit zijn mannen die als vrouwen verkleed gaan. Het was echt super leuk om te zien. Vooral de mannen in het restaurant moesten het ontgelden. Daarna zijn we weer soggy dollar bar geweest. Hier hebben we het ook heel gezellig gehad. Nog een paar nieuwe mensen ontmoet en gezellig mee gekletst. Daarna zijn we nog naar tantra geweest. Ook daar was het heel erg gezellig. Dit was een club waar ook wat meer locals zijn. Dat is eens wat anders. Uiteindelijk lagen we rond een uur of 4 in bed.

Vanmorgen waren wij rond een uur of 10 wakker. We zagen al gelijk dat het ontzettend mooi weer was buiten. Dat was een groot verschil met gisteren. We zijn allemaal gaan omkleden, berichtjes lezen en ontbijten. Toen in de auto gesprongen en naar mullet bay gereden. Bewolking en zon wisselen elkaar af. Op een gegeven moment kregen we zelfs wat regen. Wij, bikkels, bleven natuurlijk gewoon liggen. Na een minuut of 10 was het alweer klaar en klaarde het weer helemaal op. De zon brandt dan gelijk weer erg goed. We hebben een lange dag op het strand gehad, want rond half 5 zijn we pas weer naar huis gegaan. We zijn dan ook wel behoorlijk verkleurd. Dat was ook wel nodig, want we hebben behoorlijk wat dagen minder zon gehad met veel bewolking en elke dag wel wat regen. Dat is jammer, maar ach ik klaag nog steeds niet hoor! Lekker veel gezwommen vandaag.

Bij thuiskomst zag ik op de mail dat de meiden van turnen het super goed hebben gedaan dit weekend. Sterre staat 1e reserve voor het Nederlands Kampioenschap en 6 van de 13 meiden hebben een medaille gehaald bij de 5e divisie. Geweldig! Ik ben echt super trots op alle meiden.

Daarna was het tijd voor eten koken. Vandaag was ik weer aan de beurt. Ik zou soep maken en als extra zou ik er wat pasta in gooien zodat het wat meer zou vullen. Ik was zover dat ik de pasta erin gooide en toen het doosje leeg was bleek dat er onder het doosje een kakkerlak zat. En nee, ik heb niet het doosje door de lucht gegooid en hard weggerend, dus ik ga vooruit! De pasta zat al in de pan en ik houd niet echt van pasta met kakkerlakkenpootjes en de meiden ook al niet, dus toen moesten er nieuwe spullen gehaald worden. Laura is nieuwe boodschappen gaan halen en Bianca en ik hebben de pan leeggegooid. Wat een gedoe zeg! Daarna dus de soep weer opnieuw gemaakt. Het was wel allemaal super lekker.

Nu is het tijd om andere kleren aan te trekken, want vanavond gaan we weer uit.
Morgen weer een nieuw verslag!

X Melinda

• 25 Maart 2012 - 03:48

Ton Kloek:

Hi Melinda dear

Neem eens met je leerlingen door,
    volgens mij moet het "Time flies when you're having fun" zijn. Oh, oh die beleer-opa.

Het avondje Griek zit er weer op, een heel fijne avond gehad, met een grote club. Tessa weer eens gesproken, ze rijdt veel met je auto, doet veel ervaring op en koestert dat karretje, er zit nog geen schrammetje op. Veel rijden is nodig om routine op te doen, dat de benzine haast niet meer te betalen is deert haar niet.
    Dennis had een heel mooi jack aan, knal-geel, ik vond het heel fijn dat hij er bij was. Maandag wordt hij gelanceerd. Wij hopen dat de coördinaten goed zijn ingesteld, zodat hij keurig op St.Maarten landt.
    Hij kan dan de Griek bij jullie nog eens overdoen. Ik heb geen idee wat een couvert op St.Maarten kost, als je nog wat ruimte hebt, vraag je mevrouw Rovelet erbij, ze kent me wel niet, maar dat doen Bianca en Laura ook niet.
    Je lust dus nog steeds geen kakkerlakken, zelfs hun pootjes lust je niet, nou de Japanners zijn er gek op, maar misschien hebben ze daar wel hun spleet-ogen aan overgehouden, je weet maar nooit.

Het meest indukwekkende uit bovenstaand verhaal is dat je "Turnmeiden", je zo uitgebreid op de hoogte houden, tot in het kleinste detail, de band die je met ze hebt opgebouwd blijkt hieruit heel duidelijk en dat zijn van die dingen die de plaats bevestigen die je hebt verovert, hartverwarmend.

Er woont een Kloek op Samoa, dat is nieuw en hij wil een mail-wisseling, vandaar dat ik weer midden in de nacht aan de computer zit, maar ik ga nog een keer naar bed, heb een ochtendjas als cadeautje gekregen en die heb ik nu aan. De eerste ochtendjas in mijn hele leven, maar beter laat dan nooit, want dat zit toch wel lekker.

Lieve groet naar St.Maarten
    hoop dat de zon een beetje standhoudt

Opa

• 25 Maart 2012 - 07:00

Thea:

lieve melinda
    beetje laat vandaag maar dat komt omdat de klok een uurtje vooruit moest en omdat het gister zo gezellie bij de griek was (en lekker natuurlijk)

goh dat jullie dat niet lusten kakkerlakken in de soep! gek hoor.

nou lol hebben jullie nog steeds.Dus dat gaat lekker moet je vooral blijven doen en van de zon genieten ook.

Dennis was er gister niet helemaal bij.Hij zat al een beetje in gedachten in St.Maarten geloof ik hihi

dag meisie groetjes en een knuf

• 25 Maart 2012 - 07:28

Bert :

Hey goedemorgen Merlinda, Je wordt al echt een die-hard als ik dat zo lees
    als eerste de kakkerlak , je moest eens weten hoe lekker dat is als je hem kookt in de soep, niet te versmaden !! daarna kun je nog de pootjes afkluiven en de kakkerlakborst heerlijk grillen
    je raakt al aardig ingeburgerd als ik het zo lees, want je laat je niet zomaar wegjagen door een buitje. gewoon blijven doorbakken !! wij hadden dat ook op Curacao, even een flinke bui en direct daarna weer het standaard warme tropische weer erachteraan . nou meiske geniet nog maar lekker je vrijheid (zonder controle) duurt niet lan meer want Dennis staat te trappelen
    heel veel plezier en tot gauw Ina en Oompje B

• 25 Maart 2012 - 10:48

Mamma:

Lieve kakkerlak vriendin,

Ik ben vandaag eerder dan of als Pappa, maar dat komt als volgt:
    Hij was aan een lang antwoord bezig, toen opeens een stroomstoring toesloeg en hij alles kwijt was. Aangezien ik op mijn werk ben en dus op een noodstroomaggregaat zit , heb ik daar geen last van.
    De zon staat hier hoog aan de hemel en het is prachtig weer, jammer dat ik nu binnen zit, maar misschien morgen ook nog z'n dagje.
    Stoer dat je niet meer gillend wegrent voor een kakkerlak.
    Leuk voor je meiden van turnen en nog leuker dat ze je zo op de hoogte houden, kun je maar verschillende dingen uit concluderen, ze missen je en zijn erg gek op je en vinden het ook heel belangrijk dat je op de hoogte blijft van hun prestaties, die ze ook mede dankzij jou halen.
    Nou genoeg geslijmd. '
    Ik ga nog even wat werken en hoop dat je nog een fijne dat hebt en misschien tot straks op skype.

Dikke kus mamma xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 25 Maart 2012 - 14:03

Pappa:

Wat is dat nou?? weet je hoe duur vlees tegenwoordig is??? Pootjes voor iedereen... :-) Toen mamma en ik met z'n tweeën naar Zuid Spanje waren gegaan (appartement) hebben wij hele kuddes, roedel, scholen of zwermen kakkerlakken als medebewoners daar gehad...als je een keukenkastje opentrok was het net of een film weer aangezet werd...ze liepen dan van stilstand tot sneltreinvaart kris-kras door het bewuste kastje...Wat had ik nou bedacht..? kastje leeghalen en 's morgens met de zaterdag Telegraaf paraat...mamma opende de deurtjes en ik begon als een massamoordenaar te meppen alsof mijn leven er vanaf hing...ok ok...er konden altijd wel een paar een schuilplaats opzoeken maar het resultaat was behoorlijk! Op een middag kwamen wij terug van het strand en na het binnenlopen van het appartement snoven we een beetje penetrante lucht op...wat hadden de Spanjolen nou gedaan...? Ze hadden in onze afwezigheid gif overal en nergens gespoten...! Maar....we hadden toen bijna geen last meer van de snel lopende insecten. Dennis staat echt te trappelen om naar jou toe te komen...nou en ik begin nou toch ook wel een beetje ongedurig te worden...:-) Ik heb er best zin in! Nou uiteindelijk is mijn tekst na de stroomstoring toch bewaard gebleven! gelukkig... tot zo op skype liefs pap

• 25 Maart 2012 - 16:11

Els:

Ik ben een beetje laat met het reageren. Ik heb gewoon lekker genoten van het mooie weer hier; samen met Michael en zijn hond Gadget heb ik een lekkere wandeling gemaakt. (als training voor het "grote werk" als ik in Amerika ben.

Het begint zo langzamerhand the continuing story of the cockroaches (het vervolgverhaal van de kakkerlakken) te worden. Nogal logisch dat je de pan met soep (inclusief kakkerlak) hebt weggegooid. Brrrrr.

Leuk dat je "turnmeiden" het zo goed hebben gedaan en je daarvan op de hoogte hebben gebracht. Kan me voorstellen dat je best een heel klein beetje, beetje boel trots op ze bent. Uiteindelijk heb jij daar toch ook je bijdrage aan geleverd.

Verder lees ik dat je jezelf nog steeds heel goed vermaakt. Houden zo.

• 25 Maart 2012 - 18:06

Ingrid:

Hey Melinda,

Wat hebben jullie met Kakkerlakken?
    Vanaf morgen hebben jullie 2 stoere binken die jullie de aankomende 2 weken kunnen verdedigen tegen allerlei ongedierte.

Geniet er maar van meis. Vanaf morgen is jullie vrijheid een klein beetje weg maar jullie krijgen jullie krijgen iets anders er voor terug. X

• 25 Maart 2012 - 22:21

Henk Bauer:

Dag Melinda,
    Wat fijn dat jullie het zo naar je zin hebt op Sint Maarten. Natuurlijk moeten jullie wennen aan de "huisdieren" en met het bereiden van het eten hier rekening mee houden. Gelukkig kunnen jullie je dagelijkse ervaringen met het lesgeven met elkaar delen. Voor jullie stageverslag is het natuurlijk heel interessant om de bijzondere scholen te beschrijven. Wij beleven jullie excursies op het eiland via de blogs mee. Morgen komt Dennis je gezelschap houden en dan kunnen jullie hem het eiland in de zon (en met een enkel regenbuitje) laten zien. Het is elk weekeinde ergens op Sint Maarten feest en jullie ontmoeten steeds andere mensen en locaties. Vrijdag zijn wij in aantocht en gaan het een Paasweekje meebeleven.
    Tot ziens en veel plezier komende week!
    Henk Bauer
    met